Vellen, uitkleden of rooien

Uitkleden Wilg Eleveld Thijs Brand Boomverzorging 1Als een boom onveilig geworden is, in de weg staat of een andere boom in zijn groei belemmerd, kan er overgegaan worden tot het kappen van de boom.
Hiervoor kan een vergunning vereist zijn, deze bepalingen zijn per gemeente verschillend, voor deze aanvraag dient u rekening te houden met een periode van 6 tot 8 weken.

Uitkleden Wilg Eleveld Thijs Brand BoomverzorgingDe ene klus is natuurlijk gemakkelijker dan de andere, elke situatie is uniek en vraagt dus om een andere aanpak. Dat maakt ons werk afwisselend en hierdoor blijft het een uitdaging om veilig en schadevrij te werken !

 

 

 

 

 

 

 
Brand Boomverzorging, Es uitkleden begraafplaats Assen klWij kunnen afhankelijk van de situatie, de boom vellen of uitkleden ( in stukken naar beneden halen ). Hierbij maken wij gebruik van klimtechnieken of hoogwerkers en als het efficiënter en veiliger is met inzet van onze verreiker.

 

 

 

 

 

 

 

afbreken1Weg takelen Populieren achter een bedrijfshal, met inzet van telescoopkraan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitkleden wilg Baflo Brand Boomverz (17) sOf met behulp van een opbouwkraan verwijderen van een Grote Wilg op de begraafplaats te Baflo.

 

 

 

 

 

 

 

Uitkleden wilg Baflo Brand Boomverz (20) s De werkruimte is zeer beperkt en de graven moeten natuurlijk heel blijven !


Brand Boomverzorging, frezen stobbe tennisbaan Assen klTakken en stamhout kunnen in overleg, achterblijven of worden versnipperd, de snippers kunnen opgevangen worden en afgevoerd, of ter plaatse achter blijven.

De boomstobben kunnen wij weg frezen, of het nu achter in de tuin is,

 

 

 

 

 of langs de weg.